Güncel Haberler

Film keyfinin vazgeçilmezi: Evde karamelli patlamış mısır tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri

TazeBen ve ben CEn popüler atıştırmalıklardan biri güle güleC boküphesiz karamel patlamasıKurumsal mısır. Sinemalar VazgeEvde pratik bir lezzet Ortada hazırlanmak hem eğlenceli hem de Çok kolay! İşte adım adım ev yapımı karamelize patlamış mısır tarifi

Malzeme

  • Yarım bardak mısır
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1 bardak pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım Çay Barındaşelale
  • Bir tutam tuz

Yapı

Mısır Bang: Yağı büyük bir tencereye alın, mısır ekleyin. Kapağı örtün ve mısır patlayana kadar orta ateşte pişirin. Büyük bir kapta patlayan mısır alın.

Karamel hazırlayın: Şeker ve suyu ayrı bir tavaya alın. Şeker eriyene ve altın rengi alana kadar orta ateşte pişirin. BENTereyağı çineTuz ve bir tutam tuz ekleyin ve karıştırın.

Mısır ile birlikte: hazırladığınız karamel patlamış mısır Dök. AhşapStil karamelle hızla uyuyor.

Soğutma: yağ kAMısır icit ile bir tepsiye alın. Biraz taze ve gevrek sonra servis yapın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu